فیلسوف فرانسوی: غرب نیازمند ایثارگری امام حسین(ع) است

بازدید : 3519
زمان تقریبی مطالعه : 3 دقیقه
تاریخ : 10 آذر 1390
فیلسوف فرانسوی: غرب نیازمند ایثارگری امام حسین(ع) است
فیلسوف فرانسوی: غرب نیازمند ایثارگری امام حسین(ع) است


یک فیلسوف فرانسوی با اشاره به بحران روانی انسان غربی، ضمن تأکید بر ضرورت تمرکز امور تربیتی در غرب بر ایثارگری گفت: غرب نیازمند ایثارگری امام حسین(ع) است.
منبع خبر: www.farsnews.com


پروفسور پیر دورتگی یر فیلسوف و محقق فرانسوی در گفت وگو با برنامه «الطف» شبکه المنار لبنان درباره نگاه غرب به امام حسین(ع) گفت: غرب درباره امام حسین(ع) به ویژه در قرن های ۱۸ و ۱۹ بسیار صحبت کرده است.
 
وی افزود: ولتر از شهادت امام حسین(ع) و آثار آن در ضمیر و جوان ملت ها نوشته است و از آن با به بزرگی و احترام یاد کرده است و در دو نقطه از کتابش به آن اشاره کرده و سعی کرده برخی صحبت های قبلی اش نسبت به اسلام را جبران کند.
 
دورتگی یر با بیان اینکه در قرن ۱۹ اهتمام بیشتری برای شناخت واقعه کربلا شد، تصریح کرد: آلمانی ها و فرانسویان بسیاری در این زمینه صحبت کرده اند و در فرانسه «کنت دوگو بینو» از میان سفرهایش به ایران مراسم عاشورا را به ما رسانده است و این از مهمترین گواهی های اصلی است که در این باره به ما رسیده است.
 
وی در ادامه این برنامه تلویزیونی با بیان اینکه امروز در غرب فکر ایثار و قربانی شدن [برای ارزش ها] از دست رفته است، تاکید کرد: نمی توانیم بگوییم که ایثار دوباره زنده خواهد شد و این تقریبا غیرممکن است و ما اینجا و در غرب چیزی مثل ایثار امام حسین(ع) نداریم.
 
دورتگی یر افزود: این مساله که این شخص (امام حسین) فدا شده است توسط ما مسیحیان قابل درک است اما ما اینجا از نزدیکان حضرت رسول(ص) صحبت می کنیم که پیروانش او را می کشند و این نه تنها بر ذهن بلکه بر احساس تاثیرگذار است.
 
وی ادامه داد: ما باید به مردم بگوییم که مسئله، مسئله ارقام و حساب و کتاب نیست بلکه او همه چیز را از دست داد اما پیروزی را به دست آورد و او [امام] حسین[ع] بود و این به معنی ضرورت بازگشت به سمت خدا در امور تربیتی است.
 
این فیلسوف فرانسوی با اشاره به ضرورت بررسی جوانب روان شناختی امام حسین(ع) تاکید کرد: فکر می کنم آنچه که باید امروز دنبال آن باشیم این است که جوانب روان شناختی امام حسین(ع) را بیشتر بشناسانیم و این نه تنها نیاز به شناخت بیشتر واقعه عاشورا و یا تاریخ دارد بلکه باید بدانیم که معنی ایثار و فداکاری باید هر چه بیشتر و به صورت متمرکز در امور تربیتی ما وجود داشته باشد و این آن چیزی است که امروز از دست داده ایم.
 
وی با اشاره به بحران روانی انسان غربی گفت: این یعنی ما ایمان به دو دنیا، دنیایی که در آن زندگی می کنیم و عالم غیب را از دست داده ایم.
 
دورتگی یر افزود: لذا امام حسین(ع) به شکل کامل فداکاری کرد و این یکی از صفات انسانی است و آن رها کردن خود راه خداست و اگر امام حسین(ع) چنین کاری نمی کرد اسلام به چنین جایی نمی رسید.

منبع سایت حوزه

دیدگاه های کاربران

هیچ دیدگاهی برای این مطلب وارد نشده است!

ارسال دیدگاه

مطالب و مقالات مرتبط

علاج بلایی که غرب برای ما نسخه‌‌پیچی کرده، پناه بردن به قرآن است
انتشار كتاب آيات شيطاني توطئه غرب عليه انقلاب اسلامي
آوازه انقلاب اسلامی، فرضیه پناه بردن به شرق و غرب را درهم شکست
عاشورا در نظر دیگران؛ گاندی، جناح، دیکنز، براون، کارلایل، جرداق، طه حسین، طنطاوی و قیام حسین(ع)
آیت الله مکارم شیرازی: کلمات امام هادی(ع) سعادت بخش دنیا و آخرت است/ اهانت به مقدسات از ثمرات آزادی غربی است
بیداری اسلامی نتیجه قیام اباعبدالله است/ اروپا باغ وحشی منظم است
آیت الله نوری همدانی: وجود حضرت زهرا(س) دلیل محکم امامت امیرالمؤمنین(ع) است/ حرکت در مسیر اهل بیت عامل جلوگیری از انحرافات است
نظر امام خمینی (ره) در باره قیام امام حسین (ع)
گریه بر امام حسین (ع)
قسمتی از سیره امام حسین (ع)
متن و ترجمه زیارت اربعین امام حسین علیه السلام
ویژگی های منحصر بفرد امام حسین(ع) در بیان آیت الله مظاهری
نظرات علما و مراجع پیرامون عزاداری امام حسین علیه السلام
فعالان قرآنی کشور مزار امام حسین(ع) را زیارت کردند
توصیه های مهم مقام معظم رهبری در باره انتخابات در دانشگاه امام حسین (ع) تاریخ 6/3/92
اسقف ارامنه ارومیه: پیروان آیین مسیحیت به حرکت جاودانه امام حسین اعتقاد دارند
حسین علیه السلام و مهدی (عج)
اتحاد نیاز مبرم امت اسلامی است/ ملت ایران با وفاداری به راه امام (ره)، اراده خود را بر دشمنان غلبه داد
امام جمعه عشق آباد :،بازهم جريانات انحرافي در كشور وجود دارد و پي گير مسائلي هستند كه بر خلاف خواسته مقام معظم رهبري است
زمان‌بندی سیزدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت که قرار است در اردیبهشت‌ماه 1394 برگزار شود، اعلام شد.

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی