عباس صلاحی با اشاره به مطرح شدن طرح تجدیدنظر نسبت به بودجههای قرآنی در کمیسیون تلفیق بودجه مجلس، گفت: با توافقات انجام شده میزان بودجههای قرآنی افزایش خواهد یافت.
به گزارش روابط عمومی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، عباس صلاحی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: پرداختن به برنامههای فرهنگی - قرآنی و بسط و گسترش مبانی دینی و اسلامی نهتنها پیشرفت در جوامع مسلمان بلکه در جوامع دیگر را نیز در پی خواهد داشت.
وی با بیان اینکه اعتبارات قرآنی در حوزه اعتبارات فرهنگی تعریف میشود، اظهار کرد: با توجه به دارابودن معاونت قرآن و عترت در حوزه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بخشی از اعتبارات فرهنگی صرف این مهم میشود.
صلاحی ضمن اشاره به اندک بودن میزان اعتبارات تخصیص داده شده به فعالیتهای قرآنی، ابراز کرد: با توجه به اندک اعتبارات تخصیص یافته به این مهم باید تدابیر هوشمندانهتری جهت تربیت جوانان و نوجوانان قرآنی و اسلامی در قالب قاریان و حافظان زبده صورت گیرد؛ چراکه باید برای تربیت صحیح دینی و علمی همگام با یکدیگر فراست و زیرکی به خرج داد.
تجدید نظر اعتبارات بودجههای قرآنی
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در ادامه خاطرنشان کرد: طرح افزایش اعتبارات بودجه و تخصیص بودجه بیشتر به فعالیتهای قرآنی مطرح شده است و در این زمینه نمایندگان نیز طرحی در خصوص افزایش بودجههای قرآنی و فرهنگی ارائه و خواستار تجدید نظر در بودجههای قرآنی هستند.
منتخب مردم تفرش، آشتیان و فراهان افزود: طرح تجدید نظر نسبت به بودجههای قرآنی در کمیسیون تلفیق بودجه مطرح و با توجه به طرحهای نمایندگان ترتیب اثر داده میشود؛ چراکه با توافقات انجام شده میزان بودجههای قرآنی افزایش خواهد یافت.
وی در بخشی از سخنان خود با تأکید بر اینکه با تخصیص بودجه لازم باید متولیان این امر در سازمانهای مربوطه شناسایی و فعالیت آنان در تمامی بخشهای تعریف شده مورد ارزیابی قرار گیرد، افزود: بهطور حتم با شناسایی متولیان این امر مهم روند برنامههای قرآنی در جامعه تسریع یافته و تمامی فرمایشات رهبری در این خصوص محقق خواهد شد.
صلاحی در پاسخ به این سؤال که نحوه نظارت بر هزینهکرد بودجه و ابزار و شیوههای نظارتی چگونه است؟، اظهار کرد: این امر مهم توسط کمیسیون فرهنگی و همراهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قابل دستیابی خواهد بود و برای رسیدن به اهداف مورد نظر در این خصوص باید عملکرد سازمانهای متولی با دقت نظر و ظرافت تبیین و بررسی شود.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در ادامه افزود: با توجه به مباحث عنوان شده در مجلس شورای اسلامی امسال سعی شده بودجههایی که مشخص شده است با نظارت کمیسیون فرهنگی مجلس و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سازمانها و نهادها مشخص و با توجه به حجم فعالیتها بودجه توزیع شود.
لزوم تقویت فرهنگ غنی اسلام
صلاحی خاطرنشان کرد: با توجه به حجم وسیع تبلیغات دشمن و فراگیر شدن جنگ نرم فعالیت در عرصه فرهنگی، اسلامی و قرآنی یکی از روشهای مهم مبارزه با فرهنگ استکبار و تقویت فرهنگ غنی اسلامی است.
منتخب مردم تفرش، آشتیان و فراهان در پایان از تمامی دستگاهها از جمله وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، میراث فرهنگی، صدا و سیما، دانشگاهها، حوزههای علمیه و مدارس سراسر کشور خواست در تربیت قرآنی فرزندان دینی این مرز و بوم بر تلاش خویش بیفزایند؛ چراکه با تقویت روحیه دینمداری شاهد رشد هرچه بهتر فرهنگ اسلامی و قرآنی در جامعه خواهیم بود.
انتهای پیام/
منبع: ایکنا