بادام کوهی که در لهجه محلی به آن ((بادمشک )) می گویند درخچه ای بسیار مقاوم است که در تمام مناطق کوهستانی این بخش می روید و در اواخر اسفند ماه با شکوفه بسیار زیبای خود دره های کوهستانهای منطقه را بسیار زیبا می کند . در سالهایی که بارندگی خوب است تمام شاخه های این درختان پر از دانه های بادام وحشی می شود بادامهایی کوچک و محکم با هسته ای بسیار تلخ که حتی گوسفندان اگر بیشتر بخورند آنها را می کشد . می گویند تلخی این دانه ها به علت وجود سیانور در آن می باشد . در گذشته دانه های بادمشک را جمع آوروی و آن را درون کیسه گونی ریخته و در ته جوی آب می گذاشتند تا پس از چند روز تلخی آن از بین برود . سپس دانه را بوسیله دستاس ( آسیاب دستی ) می شکستند و مغز آن را خارج کرده و سپس آن را کمی تفت می دادند و به عنوان یکخوراکی بسیار مفید و خوشمزه از آن استفاده می کردند . مغزاینگیاه به علت داشتن کلسیم زیاد در درمان و پیشگیری از پوکی استخوان بسیار مفید می باشد .
از پوست ساقه و بخصوص ریشه این گیاه برای دباغی کردن پوست برای درست کردن مشک آبی و مشک ویژه ماست و دوغ و کامه و... و همچنین در رنگرزی استفاده می کردند .