تربيت 6 ميليون حافظ قرآن تا سال 1405
۶ خرداد ۱۳۹۲
به گزارش واحد خبر روابط عمومی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مرتضی خدمتكار، رئيس اداره آموزش معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) ضمن اعلام اين مطلب افزود: بر اساس مصوبه شورای تخصصی توسعه فرهنگ قرآنی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مسئوليت ستاد «ساير اقشار» را در راستای تربيت 10 ميليون حافظ قرآن كريم بر عهده دارد.
وی در ادامه افزود: در جلسه پيشين ستاد ساير اقشار، مقرر شد كه به منظور ارزشيابی عملكرد دستگاههای قرآنی ذيربط، مركز سنجش دانش قرآنی كشور زير نظر شورای توسعه فرهنگ قرآنی تشكيل شود.
خدمتكار خاطرنشان كرد: اين مركز كار ارزيابی و عملكرد ستادهای ساير اقشار را به عهده دارد و به نحوه عملكرد اعضا امتياز خواهد داد تا به اين وسيله مشخص شود كه چه مقدار به چشمانداز از پيش تعيين شده رسيده است. چشمانداز تا سال 1405 تعيين شده است و سهميه هر يك از نهادهای مشاركت كننده در طرح ستاد اقشار مشخص میشود كه شش ميليون حافظ قرآن كه بر عهده ستاد ساير اقشار است، محقق شود.
وی بيان كرد: تربيت اين شش ميليون حافظ قرآن كريم سال به سال مشخص شده است و سهم حوزه علميه، سازمان تبليغات اسلامی، سازمان اوقاف و امور خيريه، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بسيج، نيروهای مسلح و ... نيز به تفكيك مشخص شده است و در كنار اين وظيفه هر يك از آنها نيز معلوم شده است.
رئيس اداره آموزش معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصريح كرد: اين تعيين وظيفه باعث میشود كه موازیكاری پديد نيايد و اين امر بسيار مباركی است كه حوزههای فعاليتها تداخل نيابد و اميدواريم با پشتكار اعضا كار استمرار بيابد.
وی گفت: اين مهم با همكاری صدا و سيما نيز انجام میشود و شروع كار از تابستان 92 پيشبينی شده است، همچنين برنامه قرآنی 1447 نيز كه برنامه رسمی طرح حفظ قرآن كريم است، مصوب شده و اين طرح از ابتدای تيرماه كار خود را آغاز میكند.
خدمتكار عنوان كرد: دستگاهها در اين فرصت يك ماهه تا آغاز تيرماه، برنامه عملی خود را برای تحقق و تربيت حافظان در سال 92 ارائه خواهند داد تا از ابتدای تابستان كار به صورت هماهنگ در كل كشور آغاز شود. در كنار اين ستاد دانشآموزان و فرهنگيان و ستاد دانشگاهيان نيز برنامههای قرآنی خود را برای تربيت حافظان قرآن كريم دنبال میكنند.