مطالعات جديد دانشمندان حاكي از آن است كه رژيم غذايي سرشار از ويتامين و ماهي ميتواند مانع از پيري مغز شود. به گزارش ديلي ميل، افراد مسن با ميزان زياد ويتامين و اسيد چرب امگا3 در خونشان، كمتر دچار تحليل مغز ميشوند و عملكرد ذهني بهتري دارند. پژوهشگران با انجام آزمايشهايي دريافتند چربيهاي ترانس در فست فودها عملكرد مغز را كاهش ميدهد و بيشتر موجب بروز آلزايمرمي شود. پژوهشگران توصيه ميكنند افراد بايد رژيم غذايي متعادلي را با ميزان مناسبي از ميوه و سبزيها داشته باشند، سيگار نكشند، به طور منظم ورزش كنند و كلسترول و فشار خون خود را كنترل كنند. دانشمندان دانشگاه اورگان در اين بررسي بيشتر به مواد مغذي در خون توجه كردند. آنها نمونه خون 104 فرد سالم با سني بالاتر از 70 سال را كه عوامل خطر اندكي براي آلزايمر داشتند، بررسي كردند. محققان دريافتند افرادي كه در خون خود داراي ميزان زيادي ويتامين B, C, D , E بودند عملكرد حافظهاي و مهارت تفكري بهتري داشتند. افرادي كه در خونشان، ميزان اسيد چرب امگا 3 بالايي داشتند نيز عملكرد ذهني بهتري از خود نشان دادند. كمترين عملكرد مغزي در افرادي ديده شد كه در خون خود چربيهاي ترانس بيشتري داشتند. چربيهاي ترانس در غذاهاي فرآوري شده مانند كيك، بيسكوئيت و غذاهاي سرخ شده وجود دارد.