توصيه كارشناسان تغذيه به خوردن سيب در هواي آلوده

مصرف حداقل يك سيب در طول روز به حفظ سلامت در هواي آلوده كمك مي‌كند.
بازدید : 2592
زمان تقریبی مطالعه : 1 دقیقه
تاریخ : 19 دی 1391
توصيه كارشناسان تغذيه به خوردن سيب در هواي آلوده
توصيه كارشناسان تغذيه به خوردن سيب در هواي آلوده



مدير دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت گفت: مصرف حداقل يك سيب در طول روز به حفظ سلامت در هواي آلوده كمك مي‌كند.
به گزارش خبرگزاري مهر، دكتر زهرا عبداللهي افزود: ميوه سيب حاوي ماده‌اي بنام پكتين است كه مي‌تواند سرب را از بدن دفع كند و مركبات (پرتقال، نارنگي، ليمو و گريپ فروت)، توت فرنگي، هويج و غلات سبوس‌دار منابع غني از پكتين هستند.
وي افزود: در هواي آلوده، روزانه مقادير زيادي راديكالهاي آزاد وارد بدن مي‌شوند راديكالهاي آزاد، اكسيژنهاي آزادي هستند كه به بافتها و سلولهاي بدن چسبيده و باعث نابودي و تخريب سلولهاي بد و يا تغيير ماهيت آنها مي‌شوند و به دنبال آن خطر انواع بيماريهاي مزمن ازجمله برونشيت، سرطانهاي خون و سرطان ريه بالا مي‌رود.
اين متخصص تغذيه ادامه داد: آنتي اكسيدانها موادي هستند كه مي‌توانند اثرات مخرب راديكالهاي آزاد را خنثي كنند. ويتامينهاي C , E، بتا كاروتن و پكتين برخي از منابع غذايي آنتي اكسيداني هستند.
وي با بيان اينكه ويتامين E در روغن سويا، روغن آفتابگردان، روغن زيتون و ساير روغنهاي گياهي مايع وجود دارد، گفت: انواع مغزها مثل گردو، بادام، پسته وفندق نيز از منابع خوب اين ويتامين هستند. مصرف متعادل آنها نياز به اين ويتامين را تامين مي‌كند.
عبداللهي خاطرنشان كرد: بتاكاروتن موجود در سبزيها و ميوه‌هاي سبز، زرد و نارنجي مانند هويج، كدو حلوايي، كلم بروكلي، اسفناج، گوجه فرنگي، انواع كلم مثل كلم بروكلي، موز و پرتقال نيز با خاصيت انتي اكسيداني از مخاطرات آلود گي هوا مي‌كاهد.

دیدگاه های کاربران

هیچ دیدگاهی برای این مطلب وارد نشده است!

ارسال دیدگاه