اسفناج گياهي سرشار از كلروفيل و پروتئين است كه نه تنها به گوارش و تحريك ترشحات معده، كبد، لوزالمعده و غدد داخلي كمك ميكند بلكه منبعي غني از املاح معدني حياتي براي بدن است. به گزارش ايسنا، اين سبزي خوراكي و پرخاصيت داراي مقدار قابل توجهي آهن، منيزيم، فسفر، يد و ساير املاح معدني است. متخصصان تغذيه دستكم 13 نوع مختلف از تركيبات فلاونوئيدي را در اسفناج پيدا كردهاند كه به عنوان آنتي اكسيدان عمل ميكنند و خواص ضد سرطاني دارند. بعلاوه كاروتنوئيد موجود در اسفناج و ساير سبزيجات برگ پهن و سبز براي مقابله با سرطان پروستات در انسان مفيد هستند. اسفناج همچنين سرشار از منيزيم است و اين ماده معدني نيز ميتواند در كاهش فشارخون بالا موثر بوده و در نتيجه بدن را در برابر ابتلا به بيماريهاي قلبي محافظت كند. به گزارش تورنتونيوز، در اين مقاله متخصصان تغذيه توصيه ميكنند اين سبزي مفيد را در رژيم غذايي خود بگنجانيد چون منبع غذايي مناسبي براي تامين املاح بدن است. برخي از مهمترين خواص اسفناج براي حفظ سلامت بدن به شرح زير است: - اسفناج سرشار از ويتامين A است كه به سلامت پوست و چشمها كمك ميكند. - پپتيدهاي موجود در اين سبزي به كاهش فشار خون كمك ميكند. - اسفناج يك منبع غني از آنتياكسيدانهاي قوي از جمله بتاكاروتن و ويتامين C است. - ويتامين K موجود در اين سبزي مانع از شكستگيهاي استخواني ميشود. ويتامين K همچنين به رشد سالم دستگاه عصبي و فعاليت مغزي كمك ميكند.